با کمک این آموزش به طور کامل، شما می‌توانید با مفاهیم اساسی و مهم در این زمینه آشنا شده و هر آنچه را که درباره طراحی سایت با وردپرس لازم است بدانید، کسب ‌نمایید. اگر شما تمایل به راه اندازی یک سایت وردپرسی دارید، به طور قطع باید بدانید که طراحی یک سایت با وردپرس چگونه بوده و وردپرس چه مزایا و امکاناتی دارد. در این مقاله به طور جامع و کاربردی قرار است کلیه سؤالات در زمینه آموزش و کار با وردپرس پاسخ داده شود. در این آموزش سعی شده که کلیه نکات در این زمینه بازگو گردد. اگر در زمره مشتاقان و علاقه‌مندان این موضوع هستید، از شما دعوت می‌شود تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. این مطلب در واقع یک آموزش رایگان وردپرس بوده و تمام اطلاعات را در دسترس تان قرار خواهد داد.

وردپرس چیست؟

اگر در عرصه طراحی سایت و یا تولید محتوای سایت فعالیت می‌کنید یا میخواهید فعالیت کنید، بدون شک درباره وردپرس مطالب زیادی را مطالعه کرده‌اید و میدانید اولین سؤال در این زمینه این است که وردپرس چیست؟ وردپرس (WordPress) از زوایای مختلف، تعاریف زیادی دارد. اما به طور کلی می‌توان گفت وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز سایت است که به طور رایگان در دسترس عموم قرار دارد. به کمک این سیستم می‌توانید بدون نیاز به کدنویسی سایتتان را راه ‌اندازی کرده و به وسیله آن به راحتی کسب درآمد کنید. این سیستم مدیریت محتوا به دلیل آنکه از کامل‌ترین و به روز‌ترین ابزار‌های لازم برای طراحی یک سایت بهره‌مند است و همچنین به دلیل سادگی کار با آن، توانسته محبوبیت زیادی را در میان مشتاقان در این عرصه کسب نماید.وردپرس به زبان های مختلف ترجمه و در دسترس قرار گرفته است.همچنین وردپرس فارسی نیز وجود دارد و به طور کامل از زبان فارسی پشتیبانی میکند.همین امر باعث شده تا محبوبیت زیادی در میان طراحان سایت ایرانی کسب کند.

چرا وردپرس!!!

برای ساختن یک سایت، شما می‌توانید روش‌های مختلفی را انتخاب نمایید. چرا که امروزه سیستم‌های مدیریت محتوا زیادی طراحی و در دسترس کاربران قرار داده شده است. اما اگر بخواهیم محبوب‌ترین این سیستم‌ها را به شما معرفی نماییم، وردپرس بهترین و کاربردی‌ترین آن‌ها می‌باشد. بنابراین کسب اطلاعات لازم در زمینه آموزش وردپرس امری ضروری به نظر می آید. به طور معمول سایت‌هایی با ظرفیت بالا هم از وردپرس استفاده می‌کنند. بسیاری از معروف‌ترین و بزرگ‌ترین بلاگ های سایت‌های خارجی و ایرانی مانند تویوتا بریتانیا، دیجی کالا، دیوار و… با وردپرس طراحی و ساخته شده‌اند. با کمک این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند، تقریباً هر گونه سایت با هر موضوع و محتوایی را می‌توانید به راحتی طراحی و مدیریت کنید. با نگاهی بر آمار‌های وردپرس 2024 در جهان می‌توانید به حقیقت این ماجرا پی ببرید:

  • افزون بر ۷۵ میلیون سایت با این سیستم طراحی و مدیریت می‌شود.
  • در حال حاضر عددی بالغ بر ۵۰ هزار وب سایت جدید با وردپرس به صورت روزانه ساخته می‌شود.
  • نزدیک به نیمی از سایت‌های جهان با این سیستم راه‌اندازی شده است.
  • در یک روز بیش از ۴۰۹ میلیون نفر از سایت‌های مبتنی بر وردپرس استفاده می‌نمایند.

زبان برنامه‌ نویسی وردپرس چیست؟

احتمالاً شما نیز به عنوان یک کاربر اغلب مواقع به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد آموزش وردپرس هستید. در این صورت باید به شما بگوییم که یکی از مواردی که برای توسعه وردپرس ضروری است، یادگیری زبان این برنامه است. در حال حاضر انواع مختلف زبان‌های برنامه‌نویسی وجود دارد، که افراد بر اساس نیاز خود ملزم به یادگیری آن هستند. اما یادگیری همه آن‌ها در ابتدای کار ضروری نیست. در رابطه با سیستم وردپرس، از زبان PHP استفاده می‌شود که برای ایجاد قالب وردپرس و یا افزونه جدید در رابطه با این سیستم، یادگیری آن ضروری است.

هنگامی که شما فقط قصد استفاده از وردپرس را دارید نیازی به یادگیری زبان برنامه نویسی و کدنویسی خاصی نیست، اما اگر بخواهید آنرا شخصی سازی کنید و قابلیت جدیدی به آن اضافه کنید باید با مفاهیم پایه زبان برنامه‌نویسی PHP آشنا باشید. در این صورت می‌توانید راحت‌تر از این برنامه استفاده کنید.

وقتی گفته می‌شود که زبان برنامه‌نویسی وردپرس PHP است، یعنی هسته برنامه با این زبان برنامه‌نویسی نوشته شده است. در واقع با همین زبان، امکان اجرای آن روی سرور‌ها وجود دارد. PHP به عنوان زبان برنامه‌نویسی وردپرس، باعث ساخت انواع صفحات وب و قرار‌گیری آن‌ها در کنار هم می‌شود و مجموعه این قابلیت‌های مختلف تشکیل دهنده هسته مرکزی سایت هستند. با این تفاسیر گام نخست درک کردن و آموزش وردپرس به صورت صحیح و اصولی یادگیری زبان PHP است.

اهمیت یادگیری زبان PHP

نخست بار این زبان تنها با هدف ساده‌تر نمودن فرآیند ساخت صفحات HTML روی کار آمد. براساس پیش فرض، به کمک PHP به عنوان زبان برنامه‌نویسی وردپرس، دستورات نوشته شده و نتیجه به صورت صفحات HTML نشان داده می‌شوند و کاربران سایت هنگام بازدید از یک سایت قادر به دیدن آن هستند. درک مقدمات این زبان چندان پیچیده نیست و شما با صرف کمی زمان و دقت ظرف مدت زمان کوتاهی می‌توانید به تسلط نسبی در آن برسید. به عنوان مثال منطق PHP به عنوان زبان برنامه‌نویسی وردپرس به این صورت است که محتویات HTML را به صورت درونی کنترل می‌کند و سپس نمایش داده می‌شود. در زبان برنامه ‌نویسی PHP کلیه متغیر‌ها همراه با نماد $ هستند. در حقیقت در این زبان برنامه‌نویسی کار کردن با کلیه متغیر‌ها مانند کار با متغیر‌ها در ریاضی می‌باشد.

وردپرس بهتر است یا سیستم مدیریت محتوای اختصاصی؟

درباره اینکه وردپرس با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی، کدام یک بهتر می‌باشد؟ احتمالاً سؤالی است که آن را در ذهن می‌پرورانید. برای پاسخ به این سؤال باید گفت که هرکدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های و کاربرد‌های ویژه خود هستند. بنابراین هر یک از کاربران بر اساس فاکتور‌های مد نظر می‌توانند یکی را انتخاب نمایند‌. این موضوع یکی دیگر از مباحث مهم در زمینه آموزش وردپرس می‌باشد. یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی، سیستمی است که بر اساس ویژگی ها و خصوصیات یک سایت به طور خاص طراحی می شود . همچنین در صورت در نظر گرفتن امنیت بالا توسط طراحان، امکان نفوذ به آن بسیار پایین می‌آید. سیستم مدیریت محتوای اختصاصی از سرعت نسبتاً خوبی برخوردار بوده و امکان توسعه در آن بدون محدودیت وجود دارد. البته باید گفت که این نوع سیستم مدیریت محتوا نسبت به وردپرس هزینه بالاتری داشته و همچنین زمان بیشتری نیاز دارد. کار با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی نیازمند صرف هزینه‌های زیادی است چرا که طراحی سایت با آن، به حضور متخصصین مختلفی دارد. به همین دلیل برای توسعه و پشتیبانی از یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی افراد ملزم به پرداخت هزینه‌های بیشتری هستند.

علاوه بر آن، برای پشتیبانی از آن نیاز به تخصص و اطلاعات بالایی وجود دارد. این در حالی است که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای آماده و عمومی است‌. وردپرس دارای قالب ها و افزونه های بوده که کار با آن را بسیار آسان می نماید. همچنین می‌توان انواع ویژگی‌های مختلف را به آن اضافه کرد. به این ترتیب هزینه‌های جانبی کاهش پیدا می‌کند. به همین دلیل وردپرس محبوبیت و طرفداران بیشتری دارد. برای طراحی و راه‌اندازی سایت به کمک وردپرس، شما به زمان بسیار کوتاه‌تری نیاز دارید که این موضوع به خاطر وجود کد‌ها و قالب‌های آماده می‌باشد. بنابراین در مقایسه وردپرس با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی یک نکته مهم دیگر برای انتخاب بین این دو، زمان بر بودن طراحی سایت به کمک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی است، چرا که کلیه مراحل برنامه‌نویسی از صفر و طی چندین مرحله باید انجام شوند.

هسته وردپرس چیست؟

در یک توضیح کاملاً ساده و کلی می‌توان گفت هر آن چه که پس از حذف افزونه‌ها و قالب‌ها از داشبورد وردپرس باقی می‌ماند در حقیقت همان هسته اصلی است. زمانی که شما وب سایت‌تان را به هسته اصلی وردپرس بر می‌گردانید، خیلی زود متوجه این موضوع می‌شوند که امکان مشاهده و ساخت وب سایت تنها از طریق نصب فایل‌های اصلی امکان‌پذیر نیست و وجود قالب وردپرس الزامی است. از این رو هنگامی که شما وردپرس نصب می‌کنید، به صورت اتوماتیک چند قالب اصلی در این برنامه وجود دارد؛ که می‌توانید با آن کار کرده و از طریق آن‌ها وبسایت خود را نمایش دهید. با این حال اگر بخواهیم از نظر فنی در زمینه آموزش وردپرس به این موضوع نگاه کنیم، باید گفت که این قالب‌ها جزیی از هسته اصلی نیستند. شما برای کار با وردپرس به چند فایل اساسی نیاز دارید. برای مراجعه به این فایل‌های اساسی می‌توانید به سراغ هسته وردپرس بروید. همچنین به کمک این فایل‌های اساسی قادر به انجام کار‌های مختلف و متنوعی هستند. به عنوان مثال: میتوان موارد زیر را بر شمرد:

  • امکان دسترسی به داشبورد مدیریت وردپرس
  • اضافه کردن و ویرایش برگه‌ها و نوشته‌ها
  • مدیریت کردن کاربران
  • بارگذاری انواع فایل‌های رسانه‌ای
  • حذف محتوا‌های قبلی
  • اضافه کردن برچسب‌ها و دسته‌های جدید
  • جاسازی کردن ویدئو‌ها
  • امکان درج نظر توسط کاربران

فایل‌های زیادی در هسته وردپرس وجود دارند، اما دو فایل بسیار مهم، شامل موارد زیر هستند:

  • فایل Wp-config.php: این فایل قادر به کنترل تنظیمات اساسی وب سایت وردپرس می‌باشد. به عنوان مثال این فایل می‌تواند کلیه اطلاعات اتصال پایگاه داده را نیز کنترل کند.
  • فایل Functions.php: این فایل را می‌توان به عنوان یکی از کاربردی‌ترین پرونده‌های عملیاتی وردپرس در نظر گرفت.

دانلود هسته وردپرس

شما می‌توانید از طریق WordPress.org آن را دانلود کنند. توجه داشته باشید که هسته وردپرس به شکل فایلی با فرمت zip است.

طراحی سایت با وردپرس چگونه است؟

طراحی وب سایت یک بخش مهم و ضروری برای شروع هر نوع کسب و کاری در اینترنت یا در بستر وب است. بنابراین ظاهر سایت در افزایش بازدید سایت مؤثر است. بسیاری از افراد به دلایل مختلف طراحی سایت را به متخصصان برنامه‌نویسی برون سپاری می‌کنند. متخصصان برنامه‌نویس کمی پر هزینه هستند زیرا همه ویژگی‌ها را دارند، در حالی که هزینه طراحی سایت به تعیین هویت تجاری و سود کلان کمک می‌کند. این یک شانس است، بنابراین اگر تجربه‌ای در طراحی سایت ندارید، بهتر است آن را به فردی بسپارید که بتواند کار را به درستی انجام دهد.

امروزه پیشرفت‌های تکنولوژیکی شما را قادر ساخته تا با استفاده از جدیدترین تجهیزات و دانش روز به طراحی سایت راحت و بدون درد سر و با قالب‌های مناسب دست یابید.

یکی از ابزار‌هایی که برای طراحی سایت استفاده می‌شود، وردپرس است. طراحی وبسایت با استفاده از وردپرس به قدری ساده است که هر کسی می‌تواند به راحتی با آموزش وردپرس یک سایت طراحی کند. در واقع وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار مفید است که به شما اجازه می‌دهد تا از تمام جنبه‌های آن، سایت خود را کنترل و مدیریت کنید. آیا می‌دانید چرا طراحی سایت با وردپرس آسان است؟ پاسخ این سؤال این است که شما نیازی به کدنویسی ندارید و همه چیز آماده است. افزونه‌های زیادی قبلاً برای وردپرس نوشته شده‌اند، بنابراین لازم نیست چرخ را دوباره اختراع کنید. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید سایت فروشگاهی خود را بدون استفاده از وردپرس راه‌ اندازی کنید، تمام افزونه‌های ممکن را باید بدون وردپرس و با سیستم جداگانه بنویسید. این مشکل در دنیای وردپرس به راحتی حل می‌شود و یک افزونه حرفه‌ای برای این کار به نام WooCommerce از قبل وجود دارد.

افزونه وردپرس (پلاگین) چیست و چه کاربردی دارد؟

پلاگین به عنوان یک مؤلفه نرم‌ افزاری شناخته می‌شود که باعث اضافه کردن یک قابلیت معین به برنامه‌های موجود در سیستم کامپیوتری می‌شود. به عنوان مثال هنگامی که شما تمایل داشته باشید تا فیلمی که درون یک سایت موجود است را تماشا کنید، به یک افزونه پلاگین نیاز خواهید داشت. در صورتی که مرورگر سیستم ‌تان فاقد این افزونه باشد، مرورگر نمی‌تواند چگونگی اجرای فیلم را تشخیص دهد.

تمام برنامه‌هایی که از پلاگین‌ها پشتیبانی می‌کنند این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهند که بتوانند بنا به نیاز و سلیقه خود آن‌ها را سفارشی کنند. شخصی‌سازی کردن برنامه‌ها به کمک افزونه پلاگین کار با آن‌ها را بسیار آسان می‌کند. به عنوان مثال اگر شما در حال گذراندن دوره‌های آموزش وردپرس هستید، بنا بر نیاز خود می‌توانید از پلاگین‌های مختلف استفاده کرده تا کاربرد آن‌ها را یاد بگیرید. سازندگان و توسعه ‌دهندگان برنامه‌ها از این امکان بسیار سود می‌برند. به کمک پلاگین‌ها آن‌ها قادر خواهند بود تا به راحتی مراحل ارتقاء یک نرم‌افزار‌ها را انجام دهند و بتوانند آن را گسترش بدهند. به این ترتیب شما به عنوان یک کاربر می‌توانید بر اساس سلیقه و نیاز خود ویژگی‌ها و امکانات موجود در یک برنامه را کم و زیاد کنید. مجموعه این کار‌ها به منظور کاربردی‌تر نمودن یک برنامه است.

پلاگین‌ها در مرورگر‌ها جایگاه خاص و اهمیت بسیار زیادی دارند. همچنین باید گفت که پلاگین‌ها نمی‌توانند به طور مثال مستقل عمل کنند و کارکرد آن‌ها به برنامه‌های کامپیوتری میزبان وابسته می‌باشد. این در حالی است که عکس این حالت صادق است و برنامه‌های کامپیوتری میزبان می‌توانند به صورت کاملاً مستقل از پلاگین‌ها کارکرد خود را انجام دهند. این قابلیت باعث می‌شود تا کاربران بتوانند به راحتی افزونه پلاگین مورد نظر خود را به برنامه اضافه کنند. استفاده از پلاگین‌ها به ویژه در طی مراحل آموزش وردپرس بسیار کارآمد است. از جمله پرکاربرد ‌ترین و مهم ‌ترین پلاگین‌های موجود در وبسایت‌های وردپرس می‌تواند به افزونه‌های طراحی سایت، سئو، امنیت و پشتیبان‌گیری اشاره کرد.

امکانات یک سایت وردپرسی چیست؟

از جمله مهم‌ترین و در عین حال جذاب ‌ترین کار‌هایی که کارشناسان و متخصصان حوزه برنامه‌ نویسی به آن علاقه دارند، طراحی و ساخت وبسایت‌ها و وبلاگ‌ها می‌باشد. شما با گذراندن دوره آموزش وردپرس می‌توانید با کاربرد‌ها و ویژگی‌های گسترده این نرم‌افزار آشنا شوید. از جمله مهم‌ترین امکانات یک سایت وردپرسی موارد زیر می‌باشند:

  • سرعت بار گذاری در سایت‌های وردپرسی بسیار بالا است و این موضوع یک مزیت بسیار مهم محسوب می‌شود.
  • سایت‌های وردپرسی از امنیت نسبتاً بالا و قابل قبولی برخوردار هستند.
  • رعایت اصول سئو در دنیای اینترنت امروزه بسیار حائز اهمیت است و استاندارد‌های سئو سایت‌های وردپرسی هم کامل می‌باشد‌.
  • گرافیک مناسب از دیگر امکانات یک سایت وردپرسی می‌باشد که باعث نظم دادن بیشتر به بخش‌های مختلف یک سایت می‌شود.
  • وردپرس از جمله برنامه‌هایی است که از زبان فارسی هم پشتیبانی می‌کند، همین مسأله کار با آن را بسیار راحت کرده است.
  • قابلیت شخصی ‌سازی به کمک افزودن انواع مختلف افزونه‌ها از دیگر امکانات مهم سایت‌های وردپرسی به شمار می‌رود.
  • کار با وب سایت‌های وردپرسی بسیار آسان است و کلیه نکات مهم در مورد مدیریت سایت‌های وردپرسی پس از گذراندن دوره‌های آموزش وردپرس به کاربران گفته خواهد شد.

به کمک وردپرس چه سایت‌هایی می‌توان ساخت؟

امروزه تنوع و تعداد سایت‌های ساخته شده با وردپرس بسیار زیاد است. آموزش وردپرس به صورت رایگان و یا در قالب دوره‌های آموزشی مبتدی و پیشرفته امروزه وجود دارد. که افراد علاقه‌مند به این حوزه با یادگیری دانش اولیه و کسب مهارت به مرور زمان می‌توانند خودشان یک سایت وردپرسی بسازند. از جمله مهم‌ترین سایت‌های ساخته شده با وردپرس می‌توان به سایت‌های زیر اشاره کرد:

وبلاگ‌های شخصی

شروع کار وردپرس در قالب یک پلتفرم وبلاگ‌نویسی بود و هنوز هم وردپرس را به خاطره برخورداری از ابزار‌های شخصی‌سازی گسترده می‌توان یک سیستم مدیریت محتوای مناسب در این زمینه در نظر گرفت.

وبسایت‌های تجاری

یکی از راحت‌ترین روش‌هایی که صاحبان بیزینس می‌توانند به کمک آن یک وبسایت تجاری طراحی کنند، وردپرس می‌باشد. امکانات گسترده موجود در وردپرس می‌تواند برای راه‌اندازی یک سایت تجاری بسیار کارآمد باشد.

وبسایت‌های فروشگاهی

افزونه‌های مختلفی در وردپرس وجود دارد که شما به کمک آن قادر به ساخت سایت‌های فروشگاهی می‌باشید. به عنوان مثال افزونه ووکامروس می‌تواند مدیریت اموری مانند تأیید پرداخت‌های اینترنتی، موجودی انبار و… را انجام دهد.

وبسایت استخدام و کاریابی

امروزه افراد زیادی از طریق اینترنت به دنبال یافتن کار مناسب هستند. کارفرمایان نیز در تلاش برای جذب نیروی کار ماهر هستند وردپرس می‌تواند امکانات لازم برای درست کردن یک برد شغلی را به حرف را بدهد.

وبسایت‌های نمایش رزومه

ممکن است شما از جمله افرادی باشید که به دنبال جایی برای ارائه نمونه کار‌های خود هستید. در این صورت باید گفت که یکی دیگر از سایت‌های ساخته شده با وردپرس، وبسایت‌های نمایش رزومه می‌باشند که شما از طریق آن سبک کاری خود را نمایش می‌دهید.

وبسایت‌های آموزشی

مدیریت سایت‌های وردپرسی بسیار آسان است و در عین حال از امنیت بالایی برخوردار هستند. همین موضوع باعث شده تا مرکز آموزشی مانند مدرسه و دانشگاه به سراغ سایت‌های وردپرسی بروند.

انجمنهای آنلاین

از دیگر سایت‌های ساخته شده با وردپرس انجمنهای آنلاین هستند که به کمک پلاگین‌هایی مانند بادی پرس امکان افزودن قابلیت‌های شبکه‌های اجتماعی به سایت‌های وردپرس وجود دارد.

مزایای وردپرس

در مبحث آموزش وردپرس یکی از موارد اصلی دانستن مزیت‌های این سیستم مدیریت محتوا می‌باشد. مهمترین و اصلی‌ترین این مزایا شامل موارد زیر است:

۱. کاربر پسند بودن سیستم

از آنجایی که وب سایت‌ها مبتنی بر CMS هستند، وردپرس به مدیر سایت اجازه می‌دهد تا صفحات را ویرایش کنند و با محتوای جدید آنرا به روز کنند. شما به عنوان صاحبان وبسایت و یا یک وبلاگ‌نویس می‌توانید وب سایت خود را بدون نیاز به مهارت‌های کدنویسی یا مدیریت وب سایت ویرایش و مدیریت کنید.

۲. پلاگین‌ها

در دسترس بودن افزونه یکی از مهمترین مزایای وردپرس است. وردپرس دارای بیش از 60000 افزونه برای هر ویژگی است. مهم نیست که برای بهبود وبسایت خود به سئو یا تجزیه و تحلیل نیاز دارید، می‌توانید افزونه‌هایی را برای هر کاری پیدا کنید. این بدان معناست که برای انجام این کار به نوشتن خطوط زیاد کد نیازی نخواهید داشت. تنها کاری که باید انجام دهید این است که افزونه را نصب کنید و از ویژگی‌های این افزونه لذت ببرید.

۳. SEO-Friendly

وردپرس، پلاگین‌های زیادی دارد که به طور خاص برای اهداف سئو طراحی شده‌اند. برای برخی افراد ممکن است افزودن توضیحات متا و عنوان بسیار دشوار باشد. با افزودن افزونه سئوی وردپرس موجود به راحتی می‌توانید به این موارد دست یابید. علاوه بر آن، وردپرس در مورد بهینه ‌سازی نیز یک معلم عالی است. وردپرس به شما کمک می‌کند تا بیشتر کلمات کلیدی را در صفحات وب خود بیابید. شما می‌توانید از آن‌ها به عنوان کلمات کلیدی اصلی استفاده کنید تا صفحه خود را برای موتور‌های جستجو مناسب‌تر کنید.

۵. منبع متن باز

یکی از مزیت‌های اصلی این است که وردپرس یک پلتفرم متن باز است. این بدان معناست که توسعه‌دهندگان وردپرس می‌توانند از سورس وردپرس استفاده کنند و بدون نیاز به پرداخت هزینه تغییراتی در آن ایجاد کنند. به عنوان نرم‌افزار منبع باز، می‌توانید کد منبع وردپرس را به صورت آنلاین با توسعه‌ دهندگان دیگر به اشتراک بگذارید. این باعث صرفه‌جویی زیادی در زمان و هزینه‌هایتان می‌شود. علاوه بر این، بسیاری از افزونه‌ها و تم‌های وردپرس به صورت رایگان مجوز دارند. به این معنی که افزونه‌های موجود در وبسایت رایگان و قابل استفاده هستند.

معایب وردپرس

برخی از معایب وردپرس عبارتند از:

  • وردپرس افزونه‌های زیادی دارد. اما مشکل اینجاست که برخی از این افزونه‌ها با همدیگر سازگار نیستند.
  • برخی از توسعه‌ دهندگان وب از فناوری قدیمی PHP برای ایجاد بخش‌های بزرگ وردپرس استفاده می‌کنند و استاندارد خاصی ندارند، بنابراین وردپرس بستر مناسبی برای توسعه نیست.
  • استفاده از وردپرس رایگان است. اما در نهایت استفاده از آن هزینه دارد. برخی از افزونه‌ها به صورت رایگان در دسترس هستند، اما ممکن است ایمن نباشند. افزونه‌ها و پلاگین‌های دیگری نیز وجود دارند که رایگان نیستند و استفاده از آن‌ها نیاز به اندکی هزینه دارد.
  • یکی دیگر از معایب وردپرس مربوط به امنیت است. به طور کلی، وردپرس به طور منظم به روز می‌شود، بنابراین از امنیت بسیار خوبی برخوردار است. با این حال، نکته‌ای که در اینجا باید در نظر داشت این است که با کد نویسی اختصاصی، هکر‌ها باید سعی کنند هر وبسایت را به صورت جداگانه هک کنند. اما اگر هسته وردپرس مورد حمله قرار گیرد، همه وب سایت‌های وردپرس در معرض خطر هستند.

مزایای وردپرس در سئو

سئوی سایت یکی از مقوله‌های مهم در زمینه افزایش بازدید سایت به شمار می‌آید. در حقیقت بدون سئو قوی، سایت آن گونه که باید و شاید اثر بخش نمی باشد. وردپرس توجه بسیار ویژه‌ای به مبحث سئو در سایت دارد. این سیستم مدیریت محتوا همواره در حال بروز ‌رسانی خود بر اساس معیار‌های گوگل می‌باشد. بنابراین به جرات می‌توان گفت که سایت‌هایی که به وسیله وردپرس راه‌اندازی شده‌اند، از نظر سئو و بهینه‌ سازی موتور‌های جستجو بسیار کارآمد بوده و نتیجه موفقیت آمیز تری نسبت به سایر سایت ها دارند. بدون سئو سایت شما از نظر موتورهای جستجو نادیده گرفته خواهد شد. بنابراین ویژگی سئو در وردپرس بسیار اهمیت دارد و باعث بالا رفتن رتبه سایت شما خواهد شد.

آیا وردپرس روی کامپیوتر نصب می‌شود؟

وردپرس را می‌توان به عنوان یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های وب در نظر گرفت. همانگونه که پیشتر نیز اشاره شد، آمار‌ها نشان می‌دهد که در حدود یک سوم از وبسایت‌ها در سراسر دنیا به کمک وردپرس ساخته می‌شوند. از طریق نصب وردپرس روی کامپیوتر به راحتی می‌توان آن را امتحان کنید.

در حقیقت با نصب این برنامه روی کامپیوتر امکان آزمایش کردن انواع قالب‌ها و افزونه‌ها وجود دارد. همچنین شما در طول گذراندن دوره آموزش وردپرس وقت و زمان کافی برای یادگیری چگونگی توسعه وردپرس را خواهید داشت.

با نصب وردپرس روی کامپیوتر، صاحبان و توسعه ‌دهندگان سایت‌ها می‌توانند سایت‌های وردپرس محلی را ایجاد کنند. به این ترتیب امکان آزمایش وردپرس بدون ایجاد یک وبسایت واقعی در بستر اینترنت وجود دارد. وب سایت‌های محلی ایجاد شده تنها توسط کاربران یک سیستم خانگی قابل مشاهده می‌باشند و فقط خود شما میتوانید آن را مشاهده کنید. اگر صاحب سایتی هستید، به راحتی قادر به امتحان ویژگی‌های انواع افزونه‌ها و قالب‌های سایت وردپرسی خود هستید. این موضوع همچنین اگر که به تازگی در حال گذراندن دوره‌های آموزش وردپرس و اصول کار با وردپرس هستید نیز بسیار کمک‌کننده است.

از چه نرم ‌افزار‌هایی برای نصب وردپرس در کامپیوتر استفاده می‌شود؟

برای ایجاد یک سایت واقعی شما به هاست و دامنه نیاز دارید. با نصب وردپرس روی کامپیوتر خود، می‌توانید یک نسخه محلی از آن را در کامپیوتر خود ایجاد کنید. بدین ترتیب قبل از پیاده‌سازی در بستر وب سایت، قادر به کنترل و امتحان کردن آپدیت‌های جدید افزونه‌ها هستید.

نرم‌افزار‌های WAMP، MAMP، LAMP و XAMPP برای نصب وردپرس در لوکال هاست استفاده می‌شوند. در حقیقت سازوکار این نرم‌افزار‌ها، ایجاد میزبان محلی بر روی کامپیوتر و شخصی به کمک وب سرور Apache، PHP و MySQL است. نرم‌افزار‌های XMAPP و WAMP جزء نرم‌افزار‌های رایگان و دسترسی آزاد هستند. مزیت XAMPP نسبت به WAMP نیز سازگاری با همه سیستم عامل‌های کامپیوتر‌های شخصی است. XAMPP به عنوان یک بسته نرم‌افزاری کلیه امکانات لازم به منظور ایجاد سرور محلی در کامپیوتر را فراهم می‌کند.

امنیت وردپرس

امنیت وردپرس یک موضوع بسیار مهم برای هر صاحب وبسایتی است. در حالی که هسته اصلی وردپرس بسیار امن است و به طور منظم توسط صد‌ها توسعه دهنده نظارت می‌شود، اما کار‌های زیادی برای حفظ امنیت سایت شما می‌توان انجام داد. امنیت نه تنها در مورد حذف خطرات، بلکه در مورد کاهش خطرات نیز می‌باشد. به عنوان یک صاحب وبسایت، کار‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود امنیت وردپرس خود انجام دهید. یک سایت وردپرسی هک شده می‌تواند به درآمد و اعتبار کسب و کار شما آسیب جدی وارد کند. هکر‌ها می‌توانند اطلاعات کاربران، رمز‌های عبور، نرم‌افزار‌ها و حتی بدافزار را به دستگاه‌های کاربران وارد کنند. بدتر از همه، ممکن است فقط بتوانید با پرداخت باج به هکر‌ها، به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید.

وردپرس همچنین دارای هزاران افزونه و قالب است که می‌توانید آن‌ها را در وبسایت خود نصب کنید. این افزونه‌ها و تم‌ها توسط توسعه‌دهندگان شخص ثالث تولید می‌شوند و آن‌ها را نیز به روز نگه می‌دارند. این به روزرسانی‌های وردپرس برای امنیت و ثبات سایت وردپرس شما بسیار مهم هستند. شما باید مطمئن شوید که هسته وردپرس، افزونه‌ها و قالب وردپرس شما به روز هستند. همچنین شما می‌توانید با آموزش وردپرس در این مجموعه، نکات مهم امنیت وردپرس را یاد بگیرید و از سایت خود در برابر هکر‌ها محافظت کنید.

سرعت وردپرس چگونه است و چه عواملی بستگی دارد؟

همانگونه که گفته شد وردپرس به عنوان محبوب‌ترین نرم‌افزار طراحی و ساخت سایت می‌باشد، که کاربران زیادی با آن کار می‌کنند. گاهاً کاربران از سرعت این برنامه راضی نیستند که می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در طرف مقابل عده‌ای دیگر از کاربران از سرعت نرم‌افزار رضایت کامل دارند. سرعت وردپرس به فاکتور‌های متعددی بستگی دارد. شما با آموزش وردپرس و با رعایت چند نکته ساده می‌توانید از این نرم‌افزار کاربردی با حداکثر سرعت استفاده کنید:

هاست

یکی از مهم‌ترین مواردی که در سرعت برنامه وردپرس تأثیرگذار است، هاست می‌باشد. شما باید قبل از هر چیز از یک هاست با کیفیت استفاده کنید. درحقیقت وظیفه هاست حفظ اطلاعات سایت‌های وردپرسی و پردازش انواع عملیات‌ها می‌باشد. برخی از کاربران تنها به خاطر کاهش هزینه‌ها از هاست‌های بی‌کیفیت استفاده می‌کنند که باعث کاهش سرعت وردپرس می‌شود. هاست‌های بی‌کیفیت هنگام انجام پردازش همزمان چند موضوع دچار مشکل و اختلال می‌شوند.

قالب‌ها

یکی دیگر از نکات مهم هنگام استفاده از وردپرس، به کارگیری قالب‌های بهینه شده می‌باشد. انتخاب قالب‌های فاقد کد‌نویسی مناسب و یا استفاده مکرر از تصاویر باعث می‌شود سرعت وردپرس را تحت تأثیر قرار دهید. همچنین در صورت استفاده از قالب‌های آماده حتماً باید نسبت به به روز‌رسانی آن دقیق باشید.

افزونه‌ها

یکی دیگر از موارد تأثیر‌گذار در سرعت وردپرس، استفاده از افزونه‌ها است. باید به شما بگوییم که حتماً باید به سراغ افزونه‌های بهینه شده و استاندارد بروید. برخی از افزونه‌های موجود غیر استاندارد می‌باشند که در کاهش سرعت سایت‌های وردپرسی نقش مهمی دارند. هر یک از افزونه‌ها باعث اضافه کردن تعداد مختلف فایل به وردپرس می‌شود همچنین امکان انجام پردازش‌های مختلف نیز افزوده خواهد شد. اگر شما نیز مانند برخی از کاربران به طور موقتی از یک افزونه استفاده می‌کنید. اگر به مدت طولانی به سراغ آن افزونه نمی‌روید، در چنین شرایطی ضروری است تا حتماً افزونه‌های بلا استفاده را حذف کنید‌.

انعطاف‌پذیری وردپرس

در مسیر آموزش وردپرس طراحی انواع وبسایت به کمک کد‌نویسی ممکن است برایتان کاری طاقت‌فرسا و مشکل باشد. همچنین اگر تازه کار هستید ممکن است هیچ گونه دانشی کافی در این حوزه نداشته باشید. از طرف دیگر طراحی و برنامه‌نویسی تنها توسط افتاده متخصص امکان‌پذیر است که گا‌هاً مستلزم صرف هزینه و زمان بسیار زیادی می‌شود. انعطاف‌پذیری وردپرس باعث شده تا افراد تازه کار و مبتدی هم بتوانند از این نرم ‌افزار استفاده کنند. وردپرس برخلاف سایر سیستم‌های مدیریت محتوایی نیازمند تسلط روی دانش برنامه‌ نویسی نیست. شما می‌توانید در مدت زمان کوتاهی قادر به راه‌اندازی سایت شده و با چند کلیک ساده این برنامه را نصب کنید. به این ترتیب افراد مبتدی و حرفه‌ای به راحتی و به سرعت قادر به طراحی یک سایت خواهند بود.

انعطاف‌پذیری وردپرس در طراحی انواع وب سایت‌ها یک مزیت بسیار مهم محسوب می‌شود. وردپرس حاوی تعداد قابل توجهی از افزونه‌ها، پوسته‌ها و ابزار‌های مختلف می‌باشد. این افزونه‌ها و ابزار‌ها توسعه داده شده، کار با این نرم‌افزار را بسیار آسان و در عین حال جذاب کرده است. شما بنابر نیاز خود می‌توانید از افزونه‌ها و پوسته‌های جدید استفاده کنید. همچنین نصب آن‌ها نیز بسیار آسان است. این ویژگی باعث می‌شود تا به کمک وردپرس بتوانید تمام نیاز‌های خود برای طراحی یک وبسایت را برطرف سازید و همچنین سلیقه همه کاربران نیز در نظر گرفته شده است.

شما در هنگام آموزش وردپرس برای طراحی سایت خود می‌توانید به کمک امکانات موجود در وردپرس بخش‌های متفاوتی را به سایت خود اضافه و یا آن‌ها را حذف کنید. مجموعه این موارد و در حقیقت انعطاف‌پذیری وردپرس باعث می‌شود که افراد برای شخصی‌سازی وب سایت‌های خود هیچ گونه محدودیتی نداشته باشند. به این ترتیب قادر خواهید بود تا انواع مختلف سایت‌های مورد نظر خود را راه‌اندازی نمایند. وبسایت‌های تجاری، وب سایت‌های دولتی، انجمن های آنلاین، وبلاگ‌های شخصی و… از جمله مهم‌ترین وب سایت‌هایی هستند که هر روزه به کمک وردپرس در حال طراحی و ساخته شدن می‌باشند.

آیا وردپرس با زبان فارسی سازگار است؟

سازگاری وردپرس با زبان فارسی و سایر زبان‌های دنیا جزء مهم‌ترین ویژگی‌های مثبت این نرم‌افزار به شمار می‌رود. در حقیقت زبان اصلی این سیستم مدیریت محتوایی انگلیسی می‌باشد اما کارایی و محبوبیت بالای این برنامه سبب شده تا به جز زبان انگلیسی به زبان‌های مختلف دیگری نیز ارائه شود. امروز امکان دسترسی به وردپرس در حداقل 80 زبان مختلف وجود دارد.

بنابراین نقطه عطف این برنامه برای کاربران و برنامه‌نویسان فارسی زبان، سازگاری وردپرس با زبان فارسی می‌باشد. کاربران از این امکان برخوردار هستند که بتوانند این سیستم مدیریت محتوا و وب سایت طراحی شده خود را به زبان‌های متفاوتی تغییر دهند. با توجه به این که زبان فارسی هم برای برنامه وردپرس تعریف شده است کاربران می‌توانند این برنامه و سایت را از زبان انگلیسی که زبان رسمی آن می‌باشد به زبان فارسی تغییر دهند. یکی دیگر از مزیت‌های سازگاری وردپرس با زبان‌های مختلف این است که کاربران را قادر خواهند بود تا وبسایت چند زبانه طراحی کنند‌.

ممکن است تمایل داشته باشید تا زبان داشبورد خود، در یک سایت طراحی شده را تغییر دهید. به عنوان مثال در صورتی که زبان داشبورد انگلیسی باشد، به راحتی قادر خواهید بود تا زبان را از انگلیسی به فارسی تغییر دهید. عکس این حالت هم صادق است. فرایند تغییر زبان وردپرس در یادگیری و آموزش وردپرس بسیار آسان است. شما از طریق منوی ادمین به راحتی می‌توانید زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید. پس از انتخاب زبان مورد نظر و کلیک بر روی دکمه ثبت اطلاعات تغییر زبان با موفقیت انجام می‌شود.

آیا ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس کار درستی است؟

با گسترش روز افزون استفاده از اینترنت، امروزه عموم مردم برای پیدا کردن یک مرکز ارائه دهنده خدمات مورد نیاز یا فروشگاه عرضه‌کننده کالا‌های مدنظر، قبل از هرکاری در اینترنت جستجو می‌کنند. صاحبان کسب و کار‌های کوچک و بزرگ هم به خوبی از این موضوع مطلع هستند. نخستین گام برای این فعالیت‌ها داشتن یک سایت فروشگاهی می‌باشد. نرم‌افزار وردپرس به خاطر استفاده بسیار آسان از محبوبیت بیشتری برای برخوردار است. این موضوع همچنین یک فرصت شغلی برای علاقه‌مندان به حوزه کامپیوتر و اینترنت فراهم آورده است. شما به راحتی می‌توانید با گذراندن دوره آموزش وردپرس به طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی با این سیستم مدیریت محتوا بپردازید. البته توسعه فروشگاه‌های اینترنتی حتماً مستلزم حضور نیرو‌های متخصص است و یا اینکه مدیران کسب و کار‌ها با شرکت در دوره‌های آموزش وردپرس، باید دانش لازم را کسب کنند. ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس ویژگی‌های مختلفی دارد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مهم‌ترین نقاط قوت ساخت فروشگاه‌های اینترنتی با وردپرس:

  • فروشگاه‌های اینترنتی به کمک این نرم‌افزار در مدت زمان کوتاهی راه‌اندازی می‌شوند
  • صاحبان کسب و کار‌های مختلف این امکان را دارند تا انواع محصولات را بدون محدودیت در سایت فروشگاهی خود درج کنند
  • صاحبان سایت با استفاده از امکانات سئو در وردپرس می‌توانند فروش خود را افزایش دهند
  • ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس از امنیت بسیار زیادی برخوردار است
  • هزینه طراحی و ساخت سایت با این نرم‌افزار در مقایسه با سایر سیستم‌های مدیریت محتوا کمتر است

مهم‌ترین نقاط ضعف ساخت فروشگاه‌های اینترنتی با وردپرس:

  • صاحبان سایت برای بهبود سئو سایت خود نیازمند صرف زمان قابل توجهی هستند.
  • صفحات سایت‌های فروشگاهی طراحی شده با وردپرس تنها در صورتی قابلیت شخصی‌سازی دارند که یک کارشناس متخصص در حوزه برنامه‌نویسی این کار را انجام دهد.
  • افزونه‌های مختلفی در برنامه وردپرس وجود دارند که برای کارکرد مناسب مرتباً باید به روز‌رسانی شوند.

هزینه راه‌اندازی سایت با وردپرس

هزینه راه‌اندازی سایت با وردپرس تحت تأثیر چند فاکتور تعیین می‌شود و هزینه‌ای که باید برای طراحی سایت‌های وردپرسی پرداخت نمایید، یکسان نیست. از جمله مهم‌ترین مواردی که برای راه‌اندازی سایت‌های وردپرسی برای آن‌ها هزینه پرداخت می‌کنند، موارد زیر هستند:

آموزش وردپرس

نخستین گام در راه‌اندازی سایت‌های وردپرسی کسب دانش لازم برای طراحی و ساخت آن‌ها می‌باشد. شما برای به دست آوردن مهارت‌های لازم باید در دوره‌های آموزش کامل وردپرس شرکت کنید. بسته به کیفیت دوره‌های آموزشی و مبتدی یا پیشرفته بودن دوره‌ها هزینه‌های مختلفی پرداخت می‌شوند.

خرید دامنه

دامنه از دیگر مواردی است که باید برای راه اندازی هر نوع سایتی، تهیه کنید. هزینه دامنه بسته به نوع دامنه انتخابی بسیار متغیر خواهد بود. دامنه ir. داخلی نسبت به دامنه دستگاه com. بین‌المللی بسیار ارزان‌تر می‌باشد.

هاست (فضای میزبانی)

یکی دیگر موارد تأثیر‌گذار در هزینه راه‌اندازی سایت با وردپرس خرید هاست یا همان میزبانی وب می‌باشد. بسته به نوع هاست خریداری شده قیمت‌های مختلفی را می‌بایست پرداخت نمایید. اما نکته حائز اهمیت خرید هاستی است که مطمئن باشد.

قالب وردپرس

قبلتر گفته شد که قالب وردپرس رایگان است! بله رایگان است اما قالب هایی با امکانات بالا و ظاهر عالی شامل هزینه هستند. هنگام راه‌اندازی سایت با وردپرس باید هزینه قالب وردپرس را نیز پرداخت کنید. هزینه قالب وردپرسی به نوع قالب انتخابی بستگی دارد. مسلماً انواع قالب‌های حرفه‌ای‌تر و شیک‌تر از قیمت بیشتری برخوردار خواهند بود. جهت خرید قالب وردپرس کافیست تا کلمه “خرید قالب وردپرس” را گوگل کنید. سایت هایی بسیاری هستند که قالب وردپرس میفروشند.

افزونه‌های وردپرس

افزونه هم مانند قالب دارای نسخه های رایگان و پریمیوم است. از دیگر موارد مهم و تأثیر‌گذار در هزینه راه‌اندازی سایت با وردپرس می‌توان به هزینه خرید افزونه‌های وردپرس اشاره کرد. از جمله مهم‌ترین افزونه‌های مورد نیاز هنگام راه‌اندازی انواع سایت‌های وردپرسی می‌توان به افزونه المنتور پرو، راکت و یوست سئو پرمیوم اشاره کرد. این افزونه‌ها در سئو و سرعت سایت تأثیر مستقیم دارند. سایت‌های طراحی شده که فاقد موارد بوده، قطعاً ضعیف هستند و عملاً هیچ کارایی برای کاربران نخواهد داشت.

چند راه کسب درآمد با وردپرس

با روی کار آمدن برنامه وردپرس و گسترش استفاده مردم از بستر اینترنت امروزه بسیاری از مردم به دنبال کسب درآمد با وردپرس هستند. راه‌های بسیار مختلفی برای رسیدن به این هدف وجود دارد. شما بسته به مهارت‌های خود با گذراندن یک دوره آموزش وردپرس به صورت فشرده می‌توانید شروع به کسب درآمد با این نرم‌افزار کنید. از جمله مهم‌ترین راه‌های کسب درآمد با این نرم‌افزار موارد زیر هستند:

ساخت فروشگاه‌های اینترنتی

امروزه عموم مردم خرید اینترنتی از سایت‌های معتبر را ترجیح می‌دهند. بنابراین به کمک افزونه‌های موجود در برنامه وردپرس مانند ووکامرس شما می‌توانید به راحتی فروشگاه اینترنتی خود را راه‌اندازی کرده و از این طریق به درآمد زایی برسید.

فریلنسری

امروزه یکی از پرطرفدارترین راه‌های کسب درآمد تولید محتوا می‌باشد. کلیه سایت‌های وردپرسی برای بهتر دیده شدن در بستر اینترنت نیازمند محتوا‌های جذاب و با رعایت اصول سئو هستند. به این ترتیب شما نیز با داشتن مهارت کافی در زمینه تولید محتوا می‌توانید درآمد خوبی به دست‌آورید.

تولید افزونه‌های وردپرس

کاربرانی که از وردپرس استفاده می‌کنند، حتماً نیاز به افزودن پلاگین‌ها یا افزونه‌های جدید و کاربردی دارند. یکی از بهترین راه‌های کسب درآمد با وردپرس تولید افزونه‌های مختلف می‌باشد. البته که ساخت افزونه وردپرس نیازمند یادگیری زبان برنامه نویسی PHP میباشد.

تولید قالب‌های وردپرس

در صورت تمایل برای داشتن وب سایت‌های متمایز از سایر وبسایت‌ها باید به کمک قالب‌های مختلف، وب سایت خود را شخصی‌سازی کنید. کارشناسان فعال در این حوزه با گذراندن دوره‌های تکمیلی و پیشرفته آموزش وردپرس می‌توانند از طریق ساخت قالب‌های وردپرس به کسب درآمد با وردپرس دست پیدا کنند.

راه‌اندازی وبلاگ

کسب و کار‌های بسیار زیادی وجود دارند که علی رغم تمایل برای حضور در فضای اینترنت و گسترش تجارت خود زمان و دانش کافی برای این کار را ندارند . بنابراین آن‌ها راه ‌اندازی وبلاگ، توسعه و مدیریت آن را به دست کارشناسان فعال در این حوزه می‌سپارند. با آموزش وردپرس و نیز داشتن مهارت کافی می‌توان از این طریق نیز به درآمد زایی رسید.

هاست وردپرس چیست و چه تفاوتی با دیگر هاست‌ها دارد؟

در بخشی دیگر از این مطلب باید به نکاتی در مورد هاست ها اشاره نمود. به هاست‌های دارای سرور‌های بهینه‌سازی شده به منظور کارکرد بهتر برنامه وردپرس هاست وردپرس گفته می‌شود. این نوع از هاست از امکانات بسیار متفاوتی برخوردار می‌باشد که در هاست‌های معمولی اشتراکی دیده نمی‌شوند‌. شما با داشتن هاست وردپرسی و تنها از طریق یک کلیک ساده می‌توانید برنامه وردپرس را نصب کنید.

از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد هاست وردپرس که باعث ایجاد تفاوت هاست وردپرس با سایر هاست‌ها می‌شود، می‌توان به امکان بررسی موارد امنیتی این برنامه اشاره کرد. همچنین شما قادر خواهید بود تا قالب‌های مورد نظر خود را نصب کنید. امکان نصب افزونه‌های مورد نیاز از پنل هاست از دیگر ویژگی‌های هاست وردپرسی می‌باشد. کاربران مبتدی برای استفاده بهتر از این قابلیت‌ها می‌توانند در دوره‌های آموزش وردپرس شرکت کنند. از جمله مهم‌ترین مواردی که در مورد تفاوت هاست وردپرس با سایر هاست‌ها وجود دارد، موارد زیر هستند:

  • از نظر کارکرد فنی و امنیتی هاست وردپرس بهتر از هاست‌های معمولی است.
  • بهینه‌سازی در بخش عملکرد و سرعت از مهم‌ترین نقاط قوت هاست وردپرس در مقایسه با هاست معمولی می‌باشد.
  • همچنین بهینه‌سازی در تمام ابزار‌های امنیتی و محافظتی موجود در هاست وردپرس وجود دارد.
  • پهنای باند و فضای ذخیره‌سازی در هاست‌های وردپرسی نسبت به هاست‌های معمولی بیشتر است.
  • امکانات بیشتر هاست‌های وردپرسی هم به عنوان یک تفاوت هاست وردپرس با سایر هاست‌ها شناخته می‌شود‌.

برخی از کاربران تنها با هدف پرداخت هزینه‌های کمتر به سراغ سایر هاست‌ها ‌می‌روند. اما این نکته را نیز باید در نظر داشته باشید که با پرداخت هزینه‌های کمتر مسلماً خدمات مدیریتی که هاست وردپرسی در اختیار‌تان قرار می‌دهد را از دست می‌دهید. در شرایط کلی برای نصب وردپرس PHP و دیتابیس MySQL مورد نیاز هستند و با وجود این که این امکانات را در بسیاری از هاست‌ها می‌توان پیدا کرد، ولی حین گذراندن دوره‌های آموزش وردپرس و کار با این نرم‌افزار تفاوت هاست وردپرس با سایر هاست‌ها را درک می‌نمایید.

سخن آخر

در این مقاله سعی گردید مطالب کاملی درباره وردپرس در اختیار شما قرار گیرد. می‌توان گفت که برای طراحی یک سایت، وردپرس در زمره قدرتمند‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا، قرار دارد. علاوه بر آن همانگونه که عنوان شد، وردپرس به لحاظ هزینه و زمان نیز بسیار به صرفه می‌باشد. این سیستم دارای مدیریت کاملاً آسانی بوده به طوری که شما به راحتی می‌توانید در هر جا و به کمک کامپیوتر و حتی گوشی خود سایتتان را مدیریت نمایید. همچنین به لحاظ فنی نیز دارای امنیت بالا، سئوی عالی و… می‌باشد.

با توجه به تعدد و گستردگی بالا در در امکانات وردپرس، به منظور طراحی هر چه بهتر یک سایت و استفاده کامل از امکانات یک سایت وردپرسی بهتر است به سراغ دوره های آموزش وردپرس و مطالب مرتبط در این حوزه بروید. به این ترتیب مطمئن خواهید بود که کلیه اصول مربوط به بهینه‌سازی سایت در سایت‌های طراحی شده، رعایت شده است. همچنین برای استفاده از وردپرس برای طراحی یک سایت اینترنتی باید مزایا و معایب آن را بررسی کرده و براساس نیازمندی‌ها و اهداف تجاری خود تصمیم‌گیری کنید.